Ock

Dilimizin Zenginlikleri Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında bir okul panosu hazırladık. Çocuklarla sözlük okumaları yaptık ve benim sözlüğüm çalışmasıyla her çocuk kendi sözlüğünü oluşturdu. En iyi sözlükler ilçeye yarışmaya gönderildi.

Ock

Tüberküloz (Verem) hastalığına neden olan tüberküloz basili (verem mikrobu) Robert Koch tarafından 24 Mart 1882’de keşfedilmiştir. Bu nedenle Dünya Sağlık Örgütü, 1996 yılından itibaren her yıl 24 Mart tarihini “Dünya Tüberküloz Günü” ilan etmiştir. Bu çerçevede tüm Dünya’da verem hastalığı farkındalığını artırmaya yönelik etkinlikler düzenlenmesi önerilmiştir. Ancak ülkemizde bu tarihten çok önce 1947 yılında, önemli bir halk sağlığı sorunu olan tüberkülozla etkin savaş için yılın ilk pazarı ile başlayan hafta, toplumu verem hastalığı ve hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendirme amacıyla VEREM EĞİTİM VE PROPAGANDA HAFTASI olarak kutlanmaya başlamıştır.

Okulumuzda Tüberküloz (Verem) hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak adına sınıflarımızda tanıtım eğitimleri verilecektir. Konu ile ilgili içerikler ektedir.

Ara

Okulumuzda Tenis Turnunası yapıldı ve bitti.

Okul Müdürümüz Mücahit Tarakçı 1. oldu, kendisini tebrik ederiz.

2. Olan Özkan hocamızı Tebrik ederiz sakat eliyle mükemmel oynadı.

3. ⁠Olan Gökhan ve Mustafa hocamızı tebrik ederiz.

4. ⁠katılan Tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Salı günü öğretmenler odasında ödüller dağıtıldı

Ara

Geçtiğimiz hafta okulumuzda planlanarak her gün yerli malı haftası kutlaması yapıldı.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz kermesimize dair fotoğraflar.

Ara

Kitap Sakarya Projesi kapsamında kitap okuma saati etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 6-C Sınıfı öğrencileri ve Hayvan Hakları Koruma Klübü öğretmenlerimiz Mümine Koç ile Mustafa Demir Adapazarı Hayvan Barınağına ziyaret gerçekleştirdi.

Sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturmak için yapılan ziyaret amacına ulaştı. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz bahçesinde fidan dikme etkinliği düzenlendi. Okul Müdürümüz Mücahit TARAKÇI, Türkçe Öğretmenimiz Selman YENİLMEZ ve öğrencilerimizin katılımlarıyla etkinlik gerçekleştirildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Tüm kademelerde dönemin 2. veli toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz Kız Futbol Takımı yapılan turnuvalarda 3. oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış Orman'ı tebrik ederiz.

Ara

Kazanım izleme sınavında 8.Sınıflarda 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Mücahit TARAKÇI tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Kas

4 Aralık Pazartesi günü tüm gün boyunca okulumuz konferans salonunda kermes düzenlenecektir.

Tüm Geyve Halkını kermesimize davet ediyoruz.

Kas

Kitap Sakarya Projesi kapsamında yarın 5.Ders saatinde hep birlikte kitap okuyoruz.

Kas

Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Öğretmenler Günümüzü büyük bir coşku ile kutladık.

Kas

Geçtiğimiz yıl okulumuzda yürütülen eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Proje yürütücüsü olan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Fatma Ak Kaplan'ı ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Projemizin çalışmaları için tıklayınız...

Projemizin Youtube hesabı için tıklayınız...

Projemizin sanal sergisi için tıklayınız...