T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / GEYVE - Alifuatpaşa Ortaokulu

Alifuatpaşa Ortaokulu

Telefon
02645161552
Belgegeçer
0
WEB
https://alifuatpasaoo.meb.k12.tr
Adres
ALİFUATPAŞA MAH. HALİT PAŞA CAD. ALI FUAT PAŞA ORTAOKULU BLOK NO: 25 GEYVE / SAKARYA
Vizyon
Çağdaş bir eğitim kurumu olarak , bilimsel kültür oluşturarak özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
•Çağdaş bireyler yetiştirmek. •Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde kalıcı başarılar kazanmak. •Bulunduğumuz İlçe’de örnek okul olabilmek. •Kapasiteli ve kaliteli bireyler yetiştirmek. •Öğrencilerin ilgi ve isteklerini geliştirebilmek. •Toplumda ileride söz sahibi olabilecek bireyler olmalarını sağlamak. •Çağa uygun donanımlı gençler olmalarını sağlamak.
Başarılar
2013 yılı Geyve Bilgi yarışması birincisi olduk. Toyota teknik proje yarışmasında iki dalda da ilk ona girmiş ve sergilenme hakkı elde ettik. Okullar hayat olsun projesi Sakarya birincisi olduk. 2013 SBS 98 doğru yapan Cemal TUNCE isimli öğrencimizi tebrik ediyoruz. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı TEOG Birincisi olduk.
Öğretmen :22
Öğrenci :338
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3960
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
09:00- 15:40
Isınma
Doğalgazlı Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Antalya İstanbul yolu beldemizden geçer. Tren yolu ve hızlı tren Sakarya Nehri´nin kenarında yer alan beldemizden geçer. Okulumuz da nehirle bitişik konumdadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İçeride kalan ilçemize göre yol üzerinde olması hasebiyle konumu daha iyidir. Beldemizde iki yıllık üniversite mevcut olup çok sayıda öğrencisi vardır. Perşembeleri beldemizin pazarıdır. 7-8 bin civarında kalabalık bir nüfusa sahip beldede 2 Ortaöğretim okulu mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Beldemiz İlçe merkezine 2.5 km, İl merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır