Okulumuzda E-Twinning Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Okulumuzda başlayan eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizle birlikte yaptığımız etkinliklerle çok yönlü olarak kendimizi geliştirmeye ve ürün çıkarmaya devam ediyoruz.

Kahoot Bilgi Yarışması, Lego Kaplan Robotu, MBlock 21 Hayvan Tanıtımı yaptık.

Projemiz için öğrencilerimizin tasarladığı logo birinci oldu ve proje logosu seçildi.

Proje kapsamında online ve yüz yüze toplantılar düzenliyoruz. Şiir, hikaye ve fabl yazıyoruz. Pano ve maske çalışmaları yapıyoruz.

Yurtiçi ve yurtdışı ortaklarımızla ortak çalışmalar yapıyoruz.

Geri dönüştürülebilir ürünlerden okulumuz çevresindeki hayvanlar için yuva ve yemlikler yapıyoruz.

Web 2.0 araçlarını süreç içerisinde oldukça fazla kullanıyoruz. MBlock, Kahoot, MyStoryBook, Jamboard, Prezi, Canva, Zoom, Lego, Youtube, Microsoft Office kullandığımız programlardan sadece bazıları.

Projemizi yaygınlaştırmak için okul idaresine, öğretmenlere ve okulumuzdaki öğrencilere tanıtımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Yakın zamanda hayvan barınağı ziyareti gerçekleştireceğiz ve düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız.

Çalışmalarımızın tamamına erişmek için tıklayınız...

14-03-202314-03-202314-03-202314-03-202314-03-2023

Yayın: 14.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 17:07 - Görüntülenme: 148